• 230
    maçı izlerken sanki ömer yerine başka bir seri'miz daha olsa ilk yarıyı önde kapatırdık izlenimi edinip durdum. en zayıf halkamız ömer bayram gibi görünüyor.

    bu kadar eksiğe rağmen rakipten daha iyi göründük. ama baakşehir'i de biliyoruz hep de rakibi en güçlü olduğunu düşündüğü anda gol atıyorlar. dikkatli olalım.

    maç öncesi tahminlerimdeki gibi başakşehir "beraberlik iyidir bir gol atarsam ne ala." şeklinde bir düşünceyle acele etmeden sakin oynamaya çalışıyor. biz ise eksikliklerimiz yüzünde 4-6-0 gibi oynuyoruz. kritik yerlerde doğru pasları başarabilirsek gol atmamız kaçınılmaz olur.

    belhanda ise daha maçın başlarında şut çekmemesi gerektiği yerde şut çekti. hemen ardından ise çekmesi gerektiği yerde pas denedi.

    ilk yarıda seri'den çok memnun kaldım. şu an için en iyimiz. linnes ise savunma olarak açıklar verse de hücum esnasında toplu ve topsuz güzel koşular yaptı.

    bu maçı kazanırsak şimdiden başakşehir'in önümüzdeki hafta antalyaspor ile oynayacağı maçta 2 önemli eksiği olacak sarı kart cezaları nedeniyle. mahmut ve aleksic. önümüzdeki hafta da puan kaybedebilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın