• 38071
    "galatasaray’ın başakşehir’e kolay teslim olacağını asla düşünmüyorum. başakşehir'in favori gösterilmesi, farklı galip geleceği algısı bence galatasaraylı oyuncularda ciddi bir hırs ve de motivasyon yaratacaktır."

    "fatih terim ve sahadaki birçok oyuncu son iki yılda şampiyonluk yaşadılar, büyük maçlarda nasıl oynamaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. rize'de ve gaziantep maçında galatasaray'a resmen hakemler operasyon yaptı."

    "eğer ali palabıyık (kendisine güvenmiyorum) ama eğer vicdanına dayanıp adam gibi maç yönetirse galatasaray-başakşehir çatır çatır bir mücadele olacaktır."

    "galatasaray son iki yılda geriden gelip şampiyon oldu. bunu en iyi göksel gümüşdağ bilir. geriden gelip şampiyon olacak performansı galatasaray gösterirdi ama tff ve mhk'deki gizli eller işi garantiye almak için galatasaray'ın önünü kestiler."

    "galatasaraylı oyuncular bu maçı kendileri adına onur mücadelesi haline getirebilirler. çünkü bu lig bitinceye kadar son şampiyon galatasaray'dır. bu özellik bile oyuncuların sorumluluk almaları için yeterlidir."

    levent tüzemen

    (bkz: 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın