• 91
    bu maçın bizim için önemini herkes biliyor. başakşehir ise 27 haziran 2020 trabzonspor ankaragücü maçının berabere bitmesiyle biraz daha rahatladı. beraberlik alırsa bir şey kaybetmeyecekler. kazanırlarsa şampiyonlar diyebiliriz. ancak yine de bu maçta "bir gol bulursam iyidir ama beraberlik işime gelir." şeklinde düşüneceklerdir. bizleri çok sıkıcı bir maç bekliyor bence. ama biz erken bir gol atarsak her şey değişir maçta.

    bu arada trabzonspor'un puan kaybetmesi bu maçın hakemlerini de rahatlatmıştır. bu maçı kazanırsak maç sonrası hakemler konuşulacakmış da başakşehir'in hakemler tarafından kollanıyor algısını yıkmaya çalışacaklarmış hissiyatına kapıldım nedense. lehimize yapılabilecek ufacık bir hakem hatasını büyütüp kamuoyuna "hani kollanıyorduk? kollansaydık bu maçı kazandırırlardı ve şampiyon olurduk." derler. açıkçası bu maç başakşehir'in puan kaybedip algıları değiştirme çabasına girebileceği bir fırsat. trabzonspor'un puan kaybetmesi bunu onlara sağladı.

    haksız bir hakem kararıyla maç kazanmayı istemem ama özellikle son 2 haftada hakettiğimiz puanlar çalındıktan sonra hakkımızı almışız gibi görürüm bu durumu. ama tabi işimizi hakem kararlarına kalmadan kendimiz bitirmeliyiz.

    bu maçta kendi sinerji , totem ve dualarımızın yanında sivasspor ve trabzonspor tarafları da yanımızda olacak.

    şu an için şans bizden yana gibi; ancak başakşehir iyi oynayan bir takım. hiç gol atabilecek gibi görünmedikleri bir anda gol atabiliyorlar. bu yüzden çok dikkatli ve tam konsantrasyon ile maça başlamalı ve maç boyunca da bu konsantrasyonu kaybetmemeliyiz. son düdüğe kadar savaşmaya devam!

    #seviyoruzseni

    https://twitter.com/...983657144647680?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın