resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2714
    --- alıntı ---

    "kongre üyelerimiz bize 3 yıl için görev verdiler ve ilk 2 yılında maddi anlamda devralmış olduğumuz tablodaki gidişatı bir nebze düzeltmeyi başarsak ve gelir kaynaklarımızı arttırmış olsak da özellikle amiral gemi futbolda şampiyonluk yaşayamadık."

    "şu an sadece önümüzdeki 1 yıla odaklanmış durumdayız. ancak o gün için aday olup olmamaktan öte şunu kesin olarak söyleyebilirim ki aday olsak da olmasak da biz fenerbahçe'ye yakışan bir süreç gerçekleştireceğiz."

    "1 sene sonraki seçimde, tüm başkan adaylarımız özgürce kulübümüzün televizyonuna çıkacak, fikirlerini, projelerini, mevcut şartlarda neyi nasıl yapabileceklerini fenerbahçe demokrasisi altında, medenice anlatacak."

    "ben de aday olursam o günün şartlarında ve gerçeklerinde çıkar projelerimi, neyi nasıl yapacağımı anlatırım. aday olmazsam da birkaç cümlem elbette ki olacaktır. bu konularda tüm camiamız rahat olsun."-- alıntı ---
    ali koç

    yukarıdaki açıklamalarından, bu son senesinde varını yoğunu ortaya koyup takımı şampiyon yapmaya çalışacağını, sonra da futbol ortamını gerekçe göstererek seçimde adsy olmayıp başkanlığı bırakacağını düşünüyorum. bizim anlastigimiz mevcut oyunculara agresif bir şekilde salça olması da bu sebeple sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın