resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 745
    muthis bir “2020 model mehmet topuz” kokusu aliyorum. hem oyuncu stili acisindan, hem de transfer sureci bakimindan. o donem olay fener ve besiktas arasindaydi, simdi ibre biz ve fenerbahce’ye dondu.

    aslinda kendisinden cok daha yetenekli yabanci oyuncu bulabilirsin. biz yapamiyoruz. elin taraftarsiz basaksehir’i braga’lardan vasat ustu unutulmus takimlardan visca, mossoro gibi adamlari buluyor. biz ise isim ve kariyere aldanarak seri, nzonzi gibi takimla kimyasi uyusmayacak adamlar aliyoruz. ha tabi yabanci sinirlanmasi geri getirilecekse bu tarz futbolcular gene sisirilip sisirilip onumuze konacak. biz de gene godaman, paragoz, ve cahil anadolu kuluplerinin baskanlarinin maskarasi olacagiz yok o uc verdi su bes verdi diye.

    mert hakan’a donersek cok izlemedim bilmiyorum ama gercekten cok yetenekliyse lille roma gibi takimlar bu adami birakmaz catirt diye 15-20 koyar alirdi. caglar’i, merih’i sozlukte basligi acilmadan kesfetti bu avrupalilar. ayni avrupalilar alt yapisinda o kadar defans varken 18 yasindaki ozan’a hic tereddut etmeden 12 milyon verdi. 26 yasindaki adami mi kesfedemeyecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın