• 1619
    "herkese kendini sevdirmeye çalışan hiç kimseye kendini sevdiremez" gibi bir laf vardır. uğur karakullukçu'nun problemi de bu bana kalırsa. her takım taraftarı tarafından en az birkaç kere twitter linci yemiştir. bu, kendisinin de iddia ettiği gibi "bildiklerini ve düşündüklerini söylediği için" değil, tarafsız görünmek için gösterdiği ekstra çabadaki samimiyetsizlik yüzünden olmuştur. çok zeki bir insan olduğu ortada, söyleyeceklerini kâr-zarar tartısına koyup herkesi memnun edecek şekilde söylemeye çalışıyor. türkçede bu tavır "ne şiş yansın ne kebap" deyimiyle güzelce özetlenmiş. bu tavır çoğu zaman işe yarasa da işe yaramadığında başına dert açıyor.

    mert hakan olayı: "mert hakan için galatasaray da fenerbahçe de doğru olanı yapmıştır. galatasaray daha fazla veremezdi, fener'in daha çok ihtiyacı vardı ve fener aldı. bu transferde herkes haklı." doğru mu? olabilir. problem şu ki karakullukçu'nun her konuda tavrı bu yönde. prensip anlaşmasını bozan, her yerde galatasaray hayali kurduğunu söyleyen oyuncuya ise bir çift lafı yok. "alper ulusoy hatalı mı, hatalı. ama önce oyuncu değişikliği yapmayan galatasaray'ı konuşalım." doğru mu? olabilir. bence sıralama hatalı, galatasaray'ı da konuşalım, ama önce tarihte eşi benzeri görülmemiş bir karar veren basiretsiz hakemi konuşalım.

    emre özcan da galatasaraylı ama samimiyetinden kimsenin şüphesi olmadığı için böyle tepkilere maruz kalmıyor. alper ulusoy olayında da öncelikle bu kararın absürtlüğünü sorguladı, daha sonra galatasaray'ın hatalarına değindi. karakullukçu'ya tavsiyem yorumlarını gerçekten içinden geldiği gibi yapması, gelecek tepkilere göre değil. çünkü belli ki tepkileri umursuyor, ciddiye alıyor. şunu da bilsin, herkes tarafından sevilmesi mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın