resim
João Alves de Assis Silva
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.92
Uyruk:Brezilya
  • 272
    yine başladık bu işin ustalarına ders vermeye. bu adamın opsiyon durumuna çok takılmamak gerekir. manchester city takımı sonuçta süleyman hurma'nın takımı değil. city takımı ile haldun üstünel'ün kurduğu iyi ilişkiler ortada. bu arkadaşımız dört ay denenecek. elano ve takım arkadaşları ile birlikte uyumu yakaladığı takdirde taksitli bir şekilde transfer edilir. isterse başka bir klüp devreye girsin. olay futbolcuda bitiyor. kendisi kalmak isterse kalır. olmadı bir yıl daha kiralanır. zaten santa cruz, tevez,adebayor,bellamy ve robinho gibi adamların olduğu takımda forma giyemez. giymemesi de normal.

    ayrıca direkt satın alınsa idi bu arkadaş baros'un da psikolojisi bozulurdu. takım için canını dişine takan ve tarak kemiğini kıran bu adam da bir anda benden vazgeçildi hissine kapılabilirdi. baros da hazır olarak ve rekabetin olduğu bir ortama dönecek. kısacası her açıdan hayırlı oldu.

    bir de elimizden falan kaçırırız diyorsunuz. arkadaş haldun üstünel ve adnan polat yönetiminden söz ediyoruz. ribery'nin kaçtığı günler geride kaldı. artık şu yönetimin yaptığı hamlelere güvenelim. onlar emin olun en iyisini yapmaya çalışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın