• 1594
    benim için kalemini satmayacak bir isim olduğunu iptal edilen istanbul seçimleri sonrası işini kaybetme pahasına takındığı tutumla kanıtlamıştır. bu açıdan cidden saygı duyuyorum. uzaktan konuşmak basit. bir basın mensubunun piyasadan silinmesi çok kolay bu ülkede. içimizden kaçımız tüm gelirini, kariyerini riske atar ki düşüncesini filtrelememek uğruna?

    onun dışında 10 yorum yapsa 9'una katılmıyorum. yorumculuğunu da beğenmiyorum. ama samimiyetine kesinlikle inanıyorum.

    bu dava işlerine girmesini de doğru bulmuyorum. sosyal medyadan çıkmış adam sosyal medyanın ne olduğunu bilmeli.

    dava açmak hakkı mıdır? hakkıdır.
    terbiyesizliklere tahammül etmek zorunda mı? değil.
    ama kendisi bir eleştirmen. eleştiriye de açık olmalı. eleştirinin sınırının aşılması ise malesef sosyal medyanın doğası gereği. napacak tüm dünyayla kavga mı edecek? tayyip erdoğan bile yargının aşırı korumacı kararlarına rağmen kendisine hakaret edilmesinin önünü alamıyor.

    şu üslup ve hareketleriyle sadece antipatikleşiyor. tercihidir, bir şey diyemem. ben olsam yapmazdım sadece.

    irkçı, tecavüzcü gibi itibar yok edici ciddi fiil isnadlarını hariç tutuyorum. ama küfürlere dava açmak fazla agresif bi tavır. adam twitter'dan, ordan burdan şerefsiz, orospu çocuğu filan yazıyosa yazsın. artık noktalama işareti haline geldi kimi insanlar için bu laflar. klasik eğitimsiz insan profili işte. milyarı geçer dünyada bu tipleme. hangi biriyle mücadele edebilirsin ki? medya önünde olmak çağın gereği bu küfürleri beraberinde getiriyor. medya önuünde olup da küfür yememiş insan mı var? ben söyliyim 10. davasinda sıkılır, yılar. her gün kendisine defalarca faili belirlenebilir şekilde küfürler ediliyordur. kaçıyla uğraşacak?

    galatasaray sözlük hakkında birşeyler demişse bunu da önemsemiyorum. kaç fikrine katılıyorum ki buna katılayım? üyeliği duruyorsa canı istediğinde gelir yazar, istemediğinde sözlüğü okumaz bile. bana ne amk. galatasaray sözlük kendi başına iradesi olan bir platform değil ki. yazarların her biri ayrı bir irade. uğur karakullukçu burada yazan insanların genelinin özel bir nefretini kazandığını düşünüyorsa insanları veya bu platformu suçlamayı bırakmalı. zira burası taraftarı olduğu takımın desteklendiği bir oluşum. üstelik hitap ettiği kitlenin de en kaliteli kesimi yazıyor ortalamasına bakarsak. birlikte program yaptığı çoğu iş arkadaşından daha adaplı ve objektif bir insan grubu var burada. bu kitle kendisini sevmiyorsa ve uğur karakullukçu bundan dolayı mutsuzsa iğneyi azıcık kendine batırmalı.

    ya da bana ne batırmasın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın