resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1839
    iyi organize olan çalışmış bir takımda, çarkın en önemli dişlilerinden biri olacak kaliteli futbolcu.

    seri'nin bizdeki gerçek potansiyelini ortaya koyduğu maç sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. neler yapabileceğine ilişkin en güzel örnek 1 ekim 2019 galatasaray paris saint germain maçı'dır. kendisi sanıldığının aksine ikili mücadeleden kaçan pasif bir isim de değil. doğru zamanda, doğru yerde gayet iyi pres yapıyor ama genel olarak öne çıkan özelliği pas organizasyonun merkezinde bulunması. eğer 2019-2020 sezonunun ilk devresindeki gibi herkes olduğu yerde bekleyip ağzının içine bakarsa doğal olarak seri gibi bir oyuncuyu 2. ligden bile bulabilirsiniz. ancak sezonun ikinci yarısında azıcık kıpırdanan takım ve sürekli pozisyon arayan arkadaşları olunca seri tarzında bir ismi 20 milyon avrodan aşağı da alamazsınız. top ayağına geldiğinde hiç korku duymadığım iki isimden biri. arkadaşları da farkında olduğu için markajda olup olmadığına bakmasızın her sıkıştıklarında kendisini arıyorlar. çünkü adam hep doğru yerde, bence önemli olan asıl şey de bu.

    seri futbolu iyi bilen, üst düzey bir çevre kontrolü olan ve çok zeki bir futbolcu. siz ona ne kadar iyi bir takım sunarsanız o da size o kadar xavi özellikleri sergiler.

    şu video https://streamable.com/nznz8 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı'nda attığımız 2. golün hemen öncesi. seri tam merkezde, çevre kontrolü top daha kaleciden çıkarken yapılmış, kıvraklık ve teknik mükemmel ve son olarak 3 haneli iq seviyesine ek olarak muazzam bir pas hızı, kalitesi. sonuç çok tatlı: penaltı ve 2-1. ama sahaya iyi yayılmasaydık, kaleciye pres yapmasaydık kısacası herkes eşşek gibi birbirine baksaydı böyle bir gol olmayacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın