resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1838
    lemina'nın aynısından çok kolay bulabilecek arkadaşlar birkaç ucuz lemina yazarlarsa ben onlara seri'den ucuz ve daha iyi yüz futbolcu yazacağım vallahi.

    deplasmanda ve zor maçlarda ezilmenizin sebebi seri gibi oyunculardır. top kapmayan, koşmayan, hava topu almayan herhangi bir orta saha oyuncusu kalmadı üst düzey futbolda. ben alex de souza'yı bile beğenmezdim o müthiş skor katkısına rağmen takımını mücadele anlamında yalnız bırakırdı. kendi istatistikleri coşarken bakın neden fenerbahçe'nin bir gram elle tutulur başarısı yok o kadar sezonda. cevabı budur :)

    seri'ye gelirsek kendisinin bu kadar yumuşak olmasına değecek gol ya da asist katkısı da yok zaten. mevkileri aynı olmasa da top rakipteyken katkıları alex ile hemen hemen benzer.

    yani pele'nin kendisinde gençliğimi gördüm, muhteşem bir oyuncu dediği freddy adu kariyerinde sivasspor bile yapamamışken...
    xavi övmüş abi nasıl kötü oyuncu olsun gibi bir tanımlama aklın sınırlarını zorluyor. hagi de oyuncuyken bana en yakın oyuncu bülent akın demişti...

    jean michael seri

    doğum tarihi: 19 tem 1991

    uyruk: fildişi sahili

    boy: 1,70 m

    mevki: merkez orta saha

    özellikleri: xavi tarafından övülmüşlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın