resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 686
    öncelikler tüm sözlüğe iyi günler dilerim. belirtmek isterim ki mert hakan yandaş fenerbahçe dedikoduları çıkana kadar burada çoğu yazar arkadaşımız transferini ve karakterini beğeniyordu.(gerek melo hareketi gerek sosyal medya içerikleri vs. nedeniyle.) arkadaşlar ne demişler büyüklerimiz 'aslolan galatasaray'dır.' mert hakan sadece bir oyuncu.oyuncuların sistemler olmadan pek bir önemi yoktur.-yukarıda bahsedildiği gibi serbest bırakılan anadolu kulüpleri hariç- o yüzden biz sistem odaklı düşünmeliyiz.diyeceklerimden önce serbest ve yerli statüsü gereği desteklediğimi belirtmek isterim.

    bakalım mert hakan'ın istatistiklerine: 2.577 dk süre almış. 31 maça çıkmış 10 gol 4 asist. gayet güzel bir oran.bu tabloda mert hakan güzel bir transger gibi gözüküyor.

    şimdi bir de bize transfer olmadan önce emre akbaba'nın istatistiklerine göz atalım: 34 maç 14 gol 11 asist 2.983
    dk süre almış.sakatlıklarını dışarıda bırakırsak bizdeki durumuyla tam tersi bir durum.

    bu örneklerden çıkarımla önemli olan sistemdir.anadolu kulüplerinde bir yıldız gibi parlayan nice topçu gerek biz olalım gerek suyun karşı tarafı gibi takımlarda oynamayı pek beceremez.baskı ve bir anda gelen önem psikolojik olarak büyük önem taşıyor.

    sevgili renkdaşlar yazımın başında dediğim gibi oyuncular gelip geçicidir sistem kalıcıdır.mert hakan bize gelirse gelir gelmezse yolu açık olsun. dediğimiz gibi aslolan galatasaraydir !
App Store'dan indirin Google Play'den alın