resim
Ahmet Ali Ağaoğlu
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:67
Uyruk:Türkiye
  • 314
    https://twitter.com/...077501652107264?s=20

    golf oynayıp kendini elit zanneden bir adam, gerçek yüzünü nihayet göstermiş. daha önce de defaatle göstermişti de bu tam katmerli olmuş.

    60 küsür yaşında bir adamın, iyi kötü bir mevkisi olan bir insanın şu şekilde küfürler etmesi size normal geliyor mu arkadaşlar? ben 10 yıl ankara'da okudum, sokakta çok kavga gördüm. kavga eden, birbirlerine küfürler yağdıran insanların profili üç aşağı beş yukarı aynıydı. nargileyle özdeşleşmiş bir adam var ya türkiye'de, onun gibi tipler işte. ya da galericiler, değnekçiler, taksiciler, ne idüğü belirsiz magandalar yani. toplumda saygınlığı, itibarı olmayan ya da rezil olmaktan korkmayan adamlar. şimdi bu golf federasyonu başkanlığı da yapmış şahıs seviyesinin bu saydığım tiplerle aynı seviye olduğunu kanıtlamıyor mu? herkes küfreder, ben de ediyorum. ama topluluk içinde koskoca bir adamın böyle küfürler etmesi, sonra sahaya dalıp kabadayılık taslaması tam anlamıyla utanç kaynağı.

    türkiye'de bu işleri yapıp yüzü kızarmayan şike hükümlüsü bir başkan vardı, temsil ettiği camiaya çok yakışıyordu. ağaoğlu da ne yalan söyleyeyim, mehmet ali yılmaz, ibrahim hacıosmanoğlu gibi başkanlar çıkarmış camiaya yakışan bir başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın