• 49
    ya herro ya merro kivamindaki 6 mac serisinin ilki olan mac. sakatliklar ve cezalardan dolayi cok sikintiliyiz. moralimiz ise cok dusuk. takim bir kenara, gecen seneki gibi hakemlerin bir atsak bile bize iki yedirecegi dusuncesi tum takima sirayet etmis durumda. dis faktorleri bir kenara biraktigimizda basaksehir saha icinde bize hem ters gelebilecek oyunculara sahip hem de makine duzeninde oynuyorlar.

    basaksehir buyuk bir ihtimalle mert, caicara, ponck, epureanu, clichy, visca, irfan can, mahmut, elia, demba ba, crivelli 11i ile cikacak.

    biz ise muhtemelen okan, linnes, donk, lemina, sarrachi, seri, belhanda, taylan, omer, feghouli, onyekuru 11i ile cikacagiz.

    bu iki kadro goz onunde bulunduruldugunda gecis oyunlarinda, duran toplarda ve beklerde bize ustunluk kuracaklari kesin. linnes ve sarachhi direnebilirse maca ortak olabiliriz. cok pozisyon bulamayacagimiz icin gordugumuz yerden vurmamiz gerekecek.

    basaksehir pozisyon oyunu oynayan bir ekip. puan avantajlari da oldugu icin oyunu panik olmadan kanatlara acip kanat forvetleri ile bitirmek isteyeceklerdir.

    macin bahis oranlarini bilmiyorum fakat bizim galibiyetimize 4 ya da 5 gibi garip bir oran cikabilir.

    bunlari ise degistirebilecek tek bir isim var, o da kenardaki efsanemiz. bu maci gecersek, bence derede bogulmayiz. basaksehir bu ligin en iyi top oynayan takimi. onlari bu kadroyla yenersek 5te 5 gelir.

    olmazsa da dunyanin sonu degil. biz bu ligin sefiriyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın