resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 317
    sözlük ve sosyal medya geneline bakarak konuşuyorum, kötü kalecidir.

    yahu arkadaş, kaç maçını izlediniz de bu kanıya vardınız? elinde topu fazla tutmuş diye eleştirenleri gördükçe gözüm kanıyor. yahu arkadaş siz değil misiniz lig tarihinde 2.defa uygulandı bu kural, o da bize denk geldi diye? muslera'da minimum 15 saniye birçok kez tuttu topu, o zaman da bu şekilde bir olay* yaşasaydık muslera'yı da mı çöp ilan edecektik?

    klavyeyi eline aldıklarında türk topçusu yetişmiyor diyenler ile okan'ı çöp ilan edenler aynı grup aslında.

    bir durun, bir sabredin arkadaş. allah aşkına kaç örneği var 1 sezon yedek bekleyip sonra sezona damga vuracak performans veren kaleci? kaldı ki okan koçuk kardeşimiz 21 haziran 2020 galatasaray gaziantep fk maçında gayette iyi bir performans sergilemiştir. genele baktığımızda da öyle robinson zapata hatıraları bırakmadı şahsen bende.

    kendisine güveniyorum. muslera sakat diye gidip kaleci almak, mevcut mali durumda şov ve şımarıklığa kaçar. ayrıca muslera'nın yaşı itibariyle artık ikamesini düşünme zamanları geldi.

    herşeyden önce paraya pula yenik düşmeyecek bir karakteri var gördüğümüz kadarıyla. çocukluk sevdasının kalesini yıllarca korumasını dilerim. hayat, neden olmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın