resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 673
    fenerbahce' nin vizyonsuzlugu ile dalga geçerken bizde aynı yolda ilerlemeye başlamışız. sanki dünyada aynı kalibrede başka isim kalmadı. kaç gündür mert hakan ile yatıp mert hakan ile kalkar olmuşuz.

    şu an için ülke içerisinden alınabilecek en kaliteli yerli oyuncu siralamam:
    1) ugurcan çakır
    2) irfancan kahveci
    3) abdulkadir ömür
    4) mert hakan yandaş
    şeklinde olur. evet belirli bir kalitesi var ama diğer üç ismin ne verebileceği belli iken kendisinin ne verebileceği net değildir. sanırım taraftarda kendisi hakkında 11-14 arası selçuk inan performansı verecek algısı oluşmuş durumda. bunun olup olmayacağını zaman gösterecek ama, henüz zamanının selçuk inan performansını göstermediği kesin. zamanında serdar aziz karşı tarafa geçince ne yaptık biz diyorduk. hele ki fenerbahce taraftarı. oyuncuyu öyle göklere çıkardılar ki sanırsın maldini. sonrasında ise malumunuz, sövmeye başladılar. veyahut deniz türüç. çok daha iyi istatistiklere sahip olarak gitmesine rağmen performansı ve yediği küfür ortada. kaldıki selçuk inan performansı gösterecek olsa dahi aklı olan kulüp hiç olmadı aynı açığı yabanci oyuncu ile kapatabilir. tek yapılması gereken doğru araştırmaları yapmak ve gerçekten oymatilmak istenen sisteme uygun oyuncu almak. ve her şeyden önce elimizdeki in kıymetini bilmeye anlamaya çalışalım. taylan antalyali var elimizde. evet direk aynı mevkinin oyuncusu değil ama pekala aynı performansı verebilir üstüne düşersek.
    üstelik alacağı maaş 2 milyon tl ile başlayıp 2023 yılına kadar kademeleri olarak 3 milyon tl ye çıkacak. 4 milyon tl de imza parası verdik. kiyasladigimizda mert hakan için teklif ettiğimiz 1 yıllık maaşı taylan'a 4 yılda odeyecegiz. imza parası yarı yarıya zaten.

    bizi bu yarış kafası batırdı hep. sırf ona gitmesin diye saçılan milyonlar.

    kaldiki kendisi ilk 11 e direk adapte olsa dahi takım olarak başarılı olamayacaklar. adamlar transfer yapnalari gereken son mevkiiye futbolcu alıyorlar hala. kağıt üstünde gustavo-mert hakan tandemi güzel dursada takımın kalanını ne yapacağız? kendi taraftarları dahi gustavo ve muriqi'den sonra ilk 11 e yeri garanti deyip bir kişi yazamıyor. mert hakan gitti, kaldı 8 ilk 11 oyuncusu. hangi parayla alacaklar? hadi bazılarını gönderelim deseler kapı gibi sözleşmeleri var. kim bu parayı bırakıp giderki.

    oyuncunun kariyeri için konuşacak olursam, nihayetinde para kazanmak için yaptığı bir is ve o da parayı seçmiştir. demekki kariyer, avrupa gibi bir hayali yokmuş. ee bizde çok çekmedik mi hedefi olmayan oyunculardan!

    ben kendisinin bize gelmediğine sevinmiş durumdayım. ne olursa olsun koskaca kulüp bir kişinin eline bakıyorsa zaten berbat durumdadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın