resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 664
    bugün bilal meşe de köşe yazısında rıza çalımbay'la görüştüğünü ve fenerbahçe transferini teyit ettiğini yazdı. ortada imza yok diye belli olmaz yine de gelebilir diyordum ancak hiç bir farklı haber yok. şu felipe melo paylaşımını düşünce aklıma şöyle bir şey de gelmiyor değil. bütün basına, fenerbahçe'ye hatta çevresine karşı fenerbahçe'ye yakınım imajı çizip sezon sonu galatasaray ile görüşüp para önemli değil ben fatih terim ile çalışmak galatasaray'da oynamak istiyorum diyerek son anda manevra yapıp bize imza atar mı?

    şimdi soru şu böyle bir rol oynayıp bu sonuca ulaşması sonrası taraftarın gönlünü ilk günden bütün basının ve fenerin karşısında şov yaparak kazanma çabası yapar mı? sivas'ta oynadığı müddetçe o felipe melo paylaşımını silmeyen erol bulut'a kendi hareketiyle oley çeken biri bunu yapar mı?

    bütün bunların yanında, kendisini instagram'dan takip ediyorum adamda gram endişe huzursuzluk yok, çok rahat. antrenmanda gülüyor eğleniyor. bu kadar rahat tavırlar sergilemesine şaşırıyorum. ister istemez duygusal da olsa aklıma böyle hamleler geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın