resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 660
    zaten batık olan ve pandemi sonrası daha da batacağını düşündüğüm fenerbahçe tarafından denilene göre kayda değer bir ücretle transfer edilmiş orta saha oyuncusu. galatasaray'la anlaştıktan sonra fenerbahçe'nin daha yüksek paralar teklif etmesi ve emre belözoğlu'nun araya girmesiyle kararını fenerbahçe'de yana kullandığı söyleniyor. üzüldüm mü? anlaşmayı bozup fenerbahçe daha yüksek teklif etti diye abdürrahim albayrak'ı aramasını öğrenene kadar üzülmüştüm yalan yok. (bkz: #2911617) ancak bu karakterde bir oyuncunun galatasaray'da olmaması, olmasından çok daha hayırlıdır. mert hakan olmaz bir başkası olur, dünya'daki orta saha kontenjanı mert hakan'a bağlı değil, evet ve türk oyuncular da dahil buna.

    ikinci güldüğüm kısım ise bu sene ve muhtemelen önümüzdeki bir kaç sene daha şampiyon olamayacak fenerbahçe'nin borç üstüne borç açıklamasına rağmen hala galatasaray'ın istediği futbolculara 2 katı para verip transfer etme çabası... bu hamlelerle batışlarını hızlandırıyorlar ancak kısa vadeli çözümler taraftar tepkisini azaltacağından ali koç'un elinde galatasaray dışında oynayacak koz kalmadı. o da son paralarını döküyor.

    mert hakan'a da emre belözoğlu boyunduruğunda başarılar dilerim, biz bu hikayeyi daha önce alper potuk'tan, mehmet topuz'dan vs çok duyduk. yine aynısı olacağına şüphesi olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın