• 39
    --- alıntı ---

    barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. galatasaray kiralamak istedi. orada yapılan teklif kötü ve komikti. ama ne yapalım g.saray kulübümüzü seviyoruz.

    --- alıntı ---

    şu lafı etmiş adam. bu boku temizlemeye çalışınca tabi komik oluyo.

    şurda da kendini savunmuş; https://youtu.be/rVcvEE3zwwo

    yok efendim galatasaray beni istemedi, istedi ama medya aracılığıyla...

    geçiniz bunları. sen ben galatasaray'ın çocuğuyum diyorsan değil medya, posta güvercini aracılığı ile teklif yapılsa kulübü küçük düşürmeyeceksin.

    galatasaray beni istemedi demeye utanıyomuş. ama galatasaray kötü ve komik teklif yaptı demeye utanmıyor.

    üstelik galatasaray kimseye ulaşıp ağız yoklamak için medyayı aracı etmeye ihtiyaç duyacak bir kulüp değil. hele de arda turan'a. demek ki medya haber aramış kendine, asparagas haber yapmışlar. arda kim ki amk aracı kullanacak galatasaray ona transfer teklif etmek için. galatasaray dağdır arda fare. haddini bilsin arda turan. nitekim aracı kullanan bi kişi var, o da galatasaray'a dönmek isteyen arda turan. amerika başkanı kaldı bi devreye sokmadık.

    anlaşılan dün yediğim hurmalar bu gün götümü tırmalamasın pr'ı devam ediyor. bak sen, meğer arda çok masummuş. galatasaray'ın kötü ve komik olmasının sebebi ise arda'yı yarım sezonluk istememesiymiş. şu röpörtajı gündeme getirdiklerine göre belki de galatasaray taraftarının ağzını yokluyor medya aracılığı ile. ama kötü ve komik oluyor sahiden.

    bu röpörtajı izleyip arda'yı nasıl masum buluyor galatasaray taraftarı aklım almıyor. arda denen adamın hangi şartlarda galatasaray'ı küçük düşürebileceğini mi tartışıcaz yani?
App Store'dan indirin Google Play'den alın