resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17636
    dönemin fenerbahçe başkanı aziz yıldırım türkiye liginde tavan ücretin 3.5 milyon euro olduğu dönemde(bugün bonuslarla 6-7 alan var) kendisine yıllık 4 milyon euro teklif etmiş, adnan polat‘a da transfere okey ver yarın 15 milyon euro kulübün hesabında demişti. adnan polat da konuya esprili yaklaşmış arda o kadar iyi bir galatasaraylı ki ben görüşmede aziz yıldırım’ı galatasaraylı yapmasından korkuyorum diye cevap vermişti.

    bu olayın sonucunda arda kulübe bağlılığını göstermek için boş mukaveleye imza atmıştı. burada arda’nın galatasaraylılığı sorgulanırken de demiştim, galatasaraylılığınız yıllık 4 milyon euro ile imtihan edilmediyse bu adamın galatasaraylılığına laf söylemeyin diye. zira o paraya anasını babasını satacak adamlar var. satmam diyenler de o kadar parayı bir arada göremedikleri için rahat rahat satmam diyebiliyorlar zaten.

    sözlükte 8-10 aydır şöyle galatasaraylı, böyle galatasaraylı, fenerle dalga geçen twiti favlamış, melo paylaşımı yapmış, 4 yıldız pozu vermiş, büyük galatasaraylı vs denilen mert hakan yandaş yıllık 4 milyon eurodan daha az bir paraya sadece galatasaraylılığını değil, babasının vasiyetini sattı. hem de babalar gününde sattı.

    edit: bu entry zamanında sözlüğe girilen hayır o galatasaraylı değil, olamaz, ailesi de galatasaraylı değil entryleri nedeniyle girilmiştir. başka yerlere çekilmemesi yada ya biz aslında öyle demedik falan diye kıvırılmaması rica olunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın