resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2686
    sağda solda fenerbahçe spor klübüne başkan olduktan sonra bugüne kadar 150 milyon euro'ya yakın parayı hibe ettiği söylenen başkan.

    merak ettiğimden soruyorum gerçekten böyle bir şey mümkün mü. yani elbet öyle bir mali gücü vardır evet ama uefa dediğiniz kurum artık değil para hibe etmeye müsaade etmeyi havada kalan ederinden fazla paranın kulübe geçirildiğini düşündüğü sponsorluk anlaşmalarının dahi peşine düşüyor.

    keza yakın zamanda ceza alan m.city gibi milyar dolarlık takım bunu ayakları yere basmayan sponsorluklardan ve klübe açıklaması olmayan para girişinden aldı. finansal fair play anlaşmasında takımlar hesabı denkleştirmek için 300 bin 500 bin euro hesabı yapıp, gerekirse kulübe girdi olsun diye as oyuncularını sağa sola kiralarken bu kadar büyük bir para nasıl bir kulübe hibe edilebilir acaba merak ediyorum.

    ve eğer öyleyse nasıl uefa'nın denetlemelerinden sıyrılacaklar onu da ayrıca merak ediyorum. yurt içi veya dışından kendilerini şikayet edecek başka kulüpler de olabilir bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın