resim
Dumitru Stingaciu
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:FC Baniyas
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 9
    t24 haber sitesine göre 1997-1998 sezonunda gheorghe hagi, gheorghe popescu, iulian filipescu ve adrian ilie'den teşvik primi aldığı iddia edilen kocaelispor eski kalecisi. haberde geçen bilgiye göre kalecinin kendisi yapmış bu açıklamayı.

    --- alıntı ---
    rumen kaleci, sporturilor gazetesine yaptığı açıklamada, "dünya kupası öncesi 1998 sezonunun sonlarına doğru, kocaeli olarak bizim fenerbahçe'yi yenmemiz, galatasaray'ın ligde şampiyon olmasına yardımcı olacaktı.

    gheorghe hagi ve galatasaray'dan diğer üç rumen futbolcu bireysel inisiyatifleriyle, galibiyet durumunda özel bir meblağ teklif ettiler. maçı kazandık ve 20 bin dolar aldım" diye konuştu.

    --- alıntı ---
    https://t24.com.tr/...k-primi-aldim,886024

    bu arada adı dumitri mi dumitru mu? burada mı yanlış kullanılmış haber sitesinde mi? ayrıca diğer haber sitelerinde de haber verilmeye başlanmış. algı yönetimi böyle böyle yapılıyor işte.

    belli aralıklarla bir yerlerden cımbızlanarak galatasaray'ın şampiyonluklarına leke sürmeye çalışıyor medya. zamanlamalar da manidar bence.

    edit: mesut bakkal vakasında teşvik primi verilmesinin 1998'de yasaklandığı belirtilmişti. şimdi ise 1998'de olduğu iddia edilen bir olay gündeme getiriliyor. ama benim bildiğim 1998'de yasaklanmasından kasıt 98-99 sezonundan itibaren yasaklanmış olmasıydı. bundan da kimseye ekmek çıkmaz algı kasılması dışında.

    edit2: teşvik yasaklandıktan sonra kimler teşvik yapmış onlara bakılsın. mesela sene 2002. ilhan cavcav beşiktaş'tan gelen tekliften bahsediyor. aşağıda yazanlar teşvik yasakken olanlar.

    --- alıntı ---
    beşiktaş kaptanı tayfur havutçu, bizim kaptan ümit bozkurt’u arıyor. ‘f.bahçe’yi yenin 400 milyar vereceğiz’ diyor. ümit geliyor hocaya (ersun yanal) durumu anlatıyor. ersun hoca ‘ben karışmam’ demiş.
    --- alıntı ---
    https://www.sporx.com/...flari-SXHBQ537433SXQ
    https://www.fotospor.com/...iv-itiraf-etti-23340

    eğer yasak olmayan zamanlarda, herkesin yapmasına rağmen bir tarafa yönelik ceza beklentisi varsa bu kötü niyetten başka bir şey değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın