resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3832
    https://youtu.be/uxwXAJZwO3k

    hastalıkta, sağlıkta galatasaray'a bağlılıkla hizmet eden başkan. bir an önce sağlığına kavuşur umarım. saha içinde yaşananlar kendisini de eminim ki çok üzmüştür. son konuşması gerek galatasaray kültürüne yakışacak doluluk, gerekse söylenmesi gerekilen şeyler bakımından da yeterlilik içerir.

    ama şöyle bir durum var. kendisi başlığı altında ya da diğer diğer başlıklarda habire olağanüstü genel kurulun toplanmasını dile getirmek tabiri caizse başkana yapılan bir ayıptır. arkadaşlar sol bek/sağ bek değiştirmiyoruz. başkan bu başkan. son yıllarda içimize sinen kaç tane başkan geldi başımıza. kaç tanesi yıllardır dile getirdiğimiz kan emici liseliler ile bu kadar mücadele etti. bir düşünün. mükemmel mi, değil? yanlışı var mıdır, pek tabii. ama genel itibariyle baktığımızda saygı kazanacak işler yapmıştır.

    1-1.5 ay kadar sonra sağlığı konusunda birçok şey daha da netleşir. doktorlardan gizli telefon alıp abdürrahim beye ulaştım diyen bir adamdan bahsediyoruz. bu konuların konuşulacak zamanı değil şu an. nasıl sözlükte şu an kaleci alma ihtimalimiz yokken, 40 tane kaleci tavsiyesi için başlık açılması hataysa, bir o kadar bu da hatadır.

    ek olarak, bu entry herhangi bir renktaşımıza ithafen yazılmamıştır. genel kanı üzerine yazılmıştır. sevgilerle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın