resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 625
    kendisinin ve transfer sürecinin neden abartıldığını anlamadığım futbolcu.

    1) izlediğim maçlarına dayanarak konuşuyorum, gitmeli gelmeli bir orta saha evet; ancak bulunmaz hint kumaşı değil. kendisini alacağımıza şimdi isim vermeyeceğim futbolcumuza nargileyi bıraktırsak aynı verimi alabiliriz.

    2) sayın mustafa cengiz’in kendisi hakkında yaptığı açıklamayı dinledim; gereksiz. romantizme gerek yok. galatasaray, bütçesi dahilinde, kendisine uygun gördüğü ve kendisinin kabul edebileceği bir meblağı önermiştir. gelirse kendi bilir, giderse kendi bilir. eğer bir kısım rivayetin dediği gibi yönetimin para yatırma konusunda bir kusuru yoksa, galatasaray’ın yapacağı tek açıklama bu olmalıdır.

    3) oynadığı takım sivasspor, organize futbol oynayan bir takım. 2019-20 sezonu 28. hafta itibariyle bizden 3 gol fazla atmış durumdalar. bu senaryoda kendisi 3 gol 6 asist ile 9 gole doğrudan katkıda bulunurken, bizim ömer, revire dönen, şampiyonlar ligi nedeniyle üç günde bir maç yapan ve -hiçbir şekilde formasının hakkını sonuna kadar veren adem büyük’e ve emeklerine saygısızlık etmemek kaydı ile- sezonun hatırı sayılır bir bölümünde ideal forvet ve hatta kanat hattı olmayan takımda 1 gol atıp 10 asist yapmıştır.

    elbette her tahminin yanılma payı var, ancak kendisinin fb forması ile selçuk inan etkisi yapma ihtimali, deniz türüç etkisi yapma ihtimalinden azdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın