resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3818
    akrabam gibi sevip saydığım ve samimiyetine sonuna kadar inandığım kulüp başkanımız.

    saygıdeğer başkanım, hiçbir şey senin sağlığından önemli değil. allah sana acil şifalar versin, seni sevdiklerine bağışlasın.

    bu ülkenin herhangi bir alanındaki dinamiklerin gelişmiş ülkelerdeki gibi olmadığını sen bizden daha iyi bilirsin. başarı, samimiyet ve can havliyle yürüttüğün icra makamı stres kaldırmaya hiç müsait değil. hele hele bu ülkede hiç değil. 14 haziran ve 21 haziran 2020 tarihinde olanları izledin. bu ülkede futbol, sadece futbol değil. burada birileri istedi diye harcadığın tüm emekleri, ektiğin harmanı hiç acımadan yakarlar. keşke ama keşke sağlığın el verseydi de daha nice yıllar başkanlık yapabilseydin. çok samimi söylüyorum neredeyse 25 yıldır galatasaray ile yatıp galatasaray ile kalkarım. ne şampiyonluklar ne avrupa zaferleri gördüm ama senin kadar samimi ve içten bir başkan görmedim. belkide kıyamet kopana kadar biz de dahil başka bir türk takımınin yanından dahi geçilemeyecek avrupa kupası zaferinde başkanlık yapan faruk süren'i bile senin kadar sevmedim. sen bizden birisin, cefakar taraftarın bu kulüpteki yansımasısın. hatalarınız elbette oldu ama önemli olan hata yapmak ya da yapmamak değil. önemli olan hata yapınca kaybettiğimiz maç sonunda 2 gün üzgün gezen bizler gibi üzülmeniz. bu ruh halinizi kaç defa gördüm ve dedimki adam kulübü düşünüyor be. diğerleri gibi prestiji için, makam için orada değil. tıpkı çocuk masum taraftar gibi.

    çok değerli başkanım, bunu söylerken kahroluyorum ama eğer sağlığınız el vermeyecekse kendinizi ve sizi seven ailenizi düşünün, bizleri düşünün. eğer başkanlık makamını bırakıp sağlığınıza kavuşacaksanız ben 50 tane dursun özbek'e bile razıyım. ağabeylerimiz 14 sene şampiyonluk görememiş varsın biz de görmeyelim ama siz iyi olun. kalın sağlıcakla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın