resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 595
    ortalama bir futbolcu. hangi takıma giderse gitsin ortalama bir performans gösterecektir. çok büyük beklentilerle alınacak bir oyuncu değil. transfer etmek isteyen 2 takımın da aynı mevkide iyi yerli oyuncuları da var. biz buna göre teklif yapmışız ama fenerbahçe yarını yokmuşçasına teklif yapmış.

    şimdi bir taraf sana 3 yıllık, diğer taraf da 5 yıllık sözleşme öneriyor. bir taraf sana iyi bir teklif yaparken, diğer taraf çok çok iyi bir teklif yapıyor. mert hakan'ın da çok başarılı olacağının garantisi yok. 3 yıl bizde kaldıktan sonra belki onu tutmak istemeyeceğiz ya da daha düşük bir ücret önereceğiz. çok daha iyi bir teklif varken ve bu transferden sonra yapacağı belki de tek transfer kalacakken ben de çok daha iyi teklifi tercih ederdim. adam 26 yaşında ve şuana kadar futbola oranla çok iyi paralar kazanmadı. böyle bir şansı varken geri tepmesi saçma olurdu.

    burada bizim yaptığımız teklif bence makul. açıkçası taylan antalyalı, ömer bayram, emre akbaba gibi yerli oyunculara da sahibiz. gelse iyi olurdu tabi ama karalar bağlamaya da gerek yok. fenerbahçe ise o kadar zor durumda olmasına rağmen bu teklifi yapıyor ve orta sahada kimsede olmadığı kadar futbolcuya sahipler. bu onların akıllanmayacaklarını gösteriyor. ben fenerbahçe taraftarı olsam rahatsız olurdum artık bu tutumdan. ama onların çoğu mutlu. bırakın mutlu olsunlar, keyifleri bilir. burada tek yanlış yapan bence fenerbahçe kulübü. onun harici ne oyuncuda ne bizde bir sıkıntı yok. ama söylenilen parayı yatırınca bize gelecekti ise oyuncu; o zaman ciddi bir hata yapmışız. yine de bundan sonra yapacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın