resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 596
    fenerbahçe galibiyetinden beri yazmıyordum. admin bey yine haksız ceza verdiği için. rize maçı ile beraber çok şey yazmak istiyorum ama pilot olmak istemiyorum. o yüzden en azından mert hakan konusu için yazı yazalım.

    arkadaşlarımın söylediği gibi eyvah elimizden kaçtı yuh olsun yönetime diyeceğimiz bir oyuncu değil. bu sene büyük bir çıkış yakaladı sivasspor kulübünde ve ileride büyük bir takımda ne yapacağı belli değil.

    ama emre kılınç'a aa fenerliymiş hareketlere bak mhy gibi delikanlı değilmiş diyorduk. 2 gündür tam tersi oldu. belki emre'nin menajeri ile alakalı bir durumda olabilir. fener onu da istemiş çünkü. ama şu an olaylar tam tersi. emre fatih hoca ile çalışmak istiyor, mhy sözde yönetimimizi suçlayarak fb ile forma pozu veriyor.

    konuşulan paralar 1.250 bizim verdiğimiz fenerin 1.7 verdiği. imza paraları da var. akbaba'da olduğu gibi bu paralara çıkmamak lazım diyordum düne kadar. hem şampiyonluk kaçtı seneye para sıkıntısı çekeceğiz hem de oyuncunun ederi o değil. ama bugün eski hakemlik yapmış bir arkadaşım ile konuştum. tff'de hala çalışan kişilerle bağlantısı var ve sezon sonunda 6+2+2 için dayatma yapacağı bilgisi aldığını söyledi. kendisi fenerlidir. benim kadar olmasa da rahatsız bu konu hakkında. fener ve koç o yüzden mhy için çok uğraştı diyor. ve bjk anlaşamaz ise caner ve gökhan'ı tekrar geri alacaklarmış. 1 milyon vermişler direk.

    bu yüzden konu değişiyor. tarık çamdal sezonlarında olduğu gibi bol keseden hata yapmamak lazım. ciğerci 2 milyon alıyordu. ama bu yabancı sınırlamasını cidden dayatacaklarsa mhy'nin kaçmaması gerekirdi. menajerler ve şirketler bol bol bastırıyorlarmış yabancı sınırlaması için. hatta lemina, seri ve onyekuru kiralık durumda unutmamak lazım. belki de 3 oyuncuyu da tekrar alamayacağız. ilk başlangıç için mhy'nin ilk 11 de olacağını düşünmüyordum ama çok iyi bir rotasyon oyuncusu olacaktı. hayırlısı olsun ne diyelim. allah büyüktür. bizden kaçırdıklarının sonlarını hep gördük.

    ama yönetimden bir talebim olacak. fenerbahçe camiasından scout parası teklif etmeleri gerek. kimi almaya çalışıyorsak hemen yapışıyorlar. bizi çok beğendikleri ve özendikleri bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın