resim
Alper Ulusoy
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 271
    yaşar kemal uğurlu'dan sonra kulakları bol bol çınlayacak olan bir diğer cellat başı. 21 haziran galatasaray gaziantep fk maçı'nı alenen ve art niyet ile rezil bir şekilde yöneterek nasıl bir haysiyet yoksunu olduğunu göstermiştir. sırf okan'a çaldığı 6 saniye değil maç içinde tüm karar haklarını gaziantep'ten yana kullanmıştır. zaten suratından pislik akıyor yemin ederim anlayabiliyorsun niyetini amacını maç içinde bakışlarından. maç bitince soyunma odasına gideceğine galatasaray'lı oyuncular gelsin de bir kart show yapayım diye de cok bekledi ama birileri birilerini sakinleştirdi.

    hiç mi utanmıyorsun be ? hiç mi arlanman haysiyetin yok ? bugün göz göre göre kul hakkı yersen başına geleceklerden hiç mi haberin yok ? onları da geçtim. hiç mi korkmuyorsun ? bir gün sokakta fanatik bir manyağa denk gelsen ağzının burnunun yerini değiştirse hoşuna mı gider ? koskoca galatasaray camiasını taraftarını alenen adice haklarını yiyerek karşına almaktan hiç mi tırsmıyorsun ?

    devir sizin devriniz hak yiyip gak demeye devam edin ama unutmayın ki galatasaray'la uğraşanın çocuğu olmaz başı beladan kurtulmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın