• 24
    gerçekleşmesi gerekendir. 2 mağlubiyetle değil, şampiyon olduğumuz sezonlar da dahil yapılan haksızlıklar karşısında boynu bükük durmuş bir yönetimimiz var. inanın ki bu yönetimi seviyorum fakat bu ülkede sessiz kaldığınızda hakkınızı alamazsınız. elbette yönetim içerisinde abdurrahim albayrak gibi insanlara karşı kırıcı olamayan, ağır sözler edemeyen yöneticiler olacaktır onların da faydası başka türlüdür zaten ama koskoca yönetimin içinde ağzını açıp gözünü yumacak bir tane yönetici yok mu? ciddi misiniz?

    mustafa cengiz son yılların en kibar ve düzgün başkanlarından biri, ki kulüp için yaptığı şeyler bence tarihe kazınacak şeyler ama sağlık durumundan evvel hatırlarsınız fatih hoca isyan etmişti bazı konularda ve fatih hocaya karşı açıklama yapmak için basın toplantısı düzenlemişti. keşke aynı hassasiyeti federasyon ve kurulları için de gösterseydi. bunu asla unutmuyorum. 2 sezon şampiyon olurken inanılmaz zorluklar ile yaşadık o şampiyonlukları, kimse hakemlerin üzerimize oynadığı oyunları unutmasın ancak bugün hakeme rağmen kazanamadık ve bu durum bu yaşananların son raddesiydi.

    fenerbahçe, trabzonspor, başakşehir ve hatta rizespor'un başkanı bile çıkıp ağzına geleni söylüyor fakat galatasaray cephesinde ses yok. tabi mustafa cengiz başkanımızın sağlık durumundan sonraki dönem için kendisini asla eleştirmiyorum, benim derdim öncesi. bu arada yeniden çok ama çok geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın