resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 552
    gündemdeki yerli kuralının aşırı değerlediği futbolcu. iyidir, önemli işler yapma potansiyeli mevcuttur. ancak çıkan haberler doğruysa ve toplam maliyeti yıllık 25-30 milyon bandına dayanmışsa yolu açık, bizden uzak olsun. o hatayı emre akbaba transferinde bir kere yaptık. geçen sene akıllanıp vedat konusunda ısrar etmedik. çok da güzel yaptık.

    transferde sidik yarıştırma dönemi kapanmalı artık. fenerin elindeki tek koz bu. vizyon başkanları özellikle bu sene artık seçim senesi olduğundan ve müzmin kaybeden kimliğinden kaynaklı, topuyla tüfeğiyle saldıracak. hiç gerek yok saçma sapan paralar saçmaya.

    mhy için de çokça duygusal yorumlar yapıldığını görüyorum. bir yere kadar anlaşılabilir ama bu insanlar profesyonel. yılda en fazla 500 bin görmüş, yaşı 26 olmuş bir futbolcu bu paraları görünce etkilenebilir. gayet doğal. ona rağmen son kararı biz olursak çok büyük saygı kazanır daha topa değmeden. fenere giderse de yolu açık olsun deyip geçmek lazım.

    ben şahsen artık hocadan önümüzdeki sezon genç hamlelerini bekliyorum. atalay, samed belki yunus, ali yavuz, emin. bu çocuklar artık yavaştan girmeli içeri. üretmeliyız ve gelir elde etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın