• 399
    covid-19 nedenyle uzun zamandır aspor izlemeyerek kendisinden de uzak durmayı başardığım klasik fenerbahçeli.

    erman toroğlu ne diyecek diye bir açayım dedim ve bu tuhaf kişilik de oradaymış.
    21 haziran 2020 galatasaray gaziantep fk maçından sonra fatih terim'in 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçı hakemlerinin düdüklerinin astırılması konusundaki sözlerine cevap olarak hala bilindik algıya devam eden kötülük. yok neymiş en kötü hakem kararlarının verildiği maçmış o maç. geçen sezon o maç sayesinde şampiyon olmuşuz. aspor'un görüntüleri kullanamayacağını bilen bu şahıs görüntüler varsa yeniden gösterelim erman hoca değerlendirsin yeniden deyip algıyı haklı çıkarma derdinde. nasılsa görüntüleri gösteremeyecekler.

    tekrarlayalım:
    11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçında belki hatalı denebilecek 2 karar vardır. ilki emre akbaba'nın ayağının kırılmasında gösterilen kırmızı kart. ama bu kırmızı karttan sonra rizespor gol atıp öne bile geçti. bahaneleri olamaz.
    ikincisi ise diagne'nin kaçırdığı penaltının verilmesi. korner atıldıktan sonra mı önce mi tartışmaları vardı. ama sonuçta skoru değiştirmedi. çünkü diagne kaçırdı. hatta bu pozisyon için kural hatası talebinde bulunmuşlardı. bunların dışındaki her karar doğruydu. ellerindeki görüntüleri de gösteremiyorlarken yalanlarını söyleye söyleye gerçek kılmaya çalışıyorlar insanların kafalarında.

    ulan ne güzel detox gibi gelmişti bu süreç ve aspor izlemiyordum nereden açtım da izledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın