resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 295
    21 haziran 2020 galatasaray gaziantep fk maçında malum pozisyonda takım arkadaşı yerde, onun durumuna bakıyor ve hakemin oyunu durdurmasını bekliyor, sağlık görevlilerini davet etmesi için. ayrıca bir beyaz formalı oyuncu da orada -galiba kenan- ve o da kendisinin rahat degaj yapmasını engelliyor. zaten sonradan uyanıyor duruma ve tam düdüğün çalacağı esnada topu elinden çıkarmaya çalışıyor, ne yazık ki geç kalıyor. yoksa durduk yere keyfi zaman geçirme gibi bir durum söz konusu değil. elbette bu geçer akçe de değil, her halükarda eksi yazar.

    onun dışında ben bir falsosunu görmedim. direk dibinden zor bir kafa vuruşunu harika çıkardı. iptal edilen golün öncesinde de doksana giden bir zor bir şutu harika çıkardı, ki spiker de hakkını teslim etti.

    yaptığı hata pahalıya mal oldu, ancak oyun içerisinde ben kendisine oldukça ısındım. iyi bir kaleci olduğunu ve reflekslerinin iyi tepki verdiğini gösterebildi. ikinci golde ofsayttaki oyuncu onu bariz şekilde bozuyor ve tereddüte sokuyor. ofsayttaki oyuncu olmasa o topu da en kötü kornere ya da oyun alanına çelebilirdi.

    temel özellikleri epey iyi. fundamental eksiklikleri var bunlar da zamanla oynaya oynaya tecrübe ile kazanılacak şeyler. bence üzerine düşmeliyiz. inanın bana, altay'ın, zamanında volkan'ın, rüştü'nün fenerbahçe'de yaptığı hatalar daha fahişti. altay bayındır bizim maçla aynı gün oynanan 21 haziran 2020 kasımpaşa fenerbahçe maçında ikinci golden önce topu rakibe doğrudan pas niyetine attı. e muslera da 9 sezondur her maçı 10/10'luk oynamadı. ilk geldiği sezon ibb maçında üzerine gelen topu tutamayıp webo'ya beleş goller atmasına müsade etmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın