resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 260
    kendisi ile ilgili yazdığım entry silindi eleştirdik diye...

    birine para verip işe alıyorsunuz bütün sene oturuyor, oturduğu yerden türkiye'nin yüzde 99'undan fazla para kazanıyor. 7 sülalesine yetecek kadar hemde. üstelik o oturduğu yerde elinde kendini geliştirebilmesi için üstün imkanlar var. peki o ne yapıyor? ohh diyor kebap yatarım parama bakarım primime bakarım senede türkiye kupası ayağına 3 - 5 maça çıkarım mis.

    ya arkadaş yattığın yerden aldığın paranın hakkını ver bari ya... hatalı gol yesen anlarım vallahi de billahi de anlarım bu gözler kimleri gördü kalede... ama 15 saniye elinde top tutmak nedir ya!!! tansiyonum yükseldi hala kendime gelemedim yazıktır ya. hakemi görmese daha tutacak elinde. topa vursa hakem havada maçı bitrirecek bu nedir ya.

    bütün sene kulübede oturan parasını tastamam alan ama işimiz düştüğünde aldığının hakkını vermeyen yedek kalecimizdir...

    ben hakaret etmişim ya kendisine. kendi işyerinizde böyle bir personel düşünün 12 ay para veriyorsunuz 15 gün ihtiyacınız var çalışmasına ama 11 aylık emeği 15 günde heba ediyor. ne dersiniz kendisine? ondan sonra benim silinen entryimdekiler sizin diyeceklerinizin yanında laf-ı güzaf...

    edit: ofsayt entrylerimin arasına giriş yapmış açıkçası şaşırmadım normal. hiçbir ofsayt entryme sonradan ekleme yapmadım çünkü sinirle yazdığım oldu ters totem olsun maçı kazanalım diye bilerek yazdığım oldu ama buraya birşeyler karalamak istedim. hakemin operasyonunu bir kenara bırakırsak kendisini ne hatalı bir gol yediği için ne de basit bir hata yaptığı için eleştirdim. aksine bunları da iki maçtır yapıyor ama yazma tenezzülünde bile bulunmam çünkü bu hatadır yapılabilir normaldir ve muslera'nın arkasından kaleye geçmek kolay değildir. ama kendisini şu hatasında ve mental olarak kendisini geliştirmemesi konusunda eleştirmez hakemi bu hataların önüne kalkan olarak koyarsak hatanın büyüğünü yapmış oluruz hem kendimize hem okan'a. çünkü yaptığı hatanın ceza sahası dışında topu tutmaktan farkı yok. hakemi kalkan yaparsak "efendim hız sınırını herkes geçti radar bize tutuldu canım"cılardan da bir farkımız kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın