resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 254
    21 haziran 2020 galatasaray gaziantep fk maçında son dakika topu elinden çıkarmıyor, kesinlikle 6 saniye geçiyor, hakem en direkt vuruş veriyor ve hakeme kızılıyor. gerekçe ne? lig tarihinde ilk kez verilmişmiş. yahu kural bu kural, daha önce hatalı şekilde verilmediyse şimdi verildi diye hakeme mi kızılır? okan'ın hatası, topu elinden çıkarması gerekirdi.

    önemli değil, kaleci hata yapar, muslera da hatalar yaptı, okan da yapacak, yapa yapa iyi kaleci olacak. varsın şampiyonluk da gitsin, önemli değil, futbol bu. her sene şampiyon olmanın garantisi olsa zaten heyecan, zevki olmaz maç izlemenin.

    beni bugün üzen şey genel olarak takımın, hoca dahil, şampiyonluğa konsantre olamayışıdır. sahada 10 kişiyiz, falcao sakatlanıyor, ikisinde de kendini yere bırakıyor, iki defa oyun duruyor, 3 oyuncu ya da 4 oyuncu değişikliği hakkımız da varken elimizde sahaya birini sokamıyor ve doku kişiyken gol yiyoruz. yahu böyle şey olur mu? bunu amatör takım bile yapmaz, topa taca atar ki oyuncu girsin oyuna.

    belhanda her zaman ki belhanda, hayatının golünü atıyor, sonra da önce hakeme kızıp pozisyonu bırakıyor ve kornere sebep oluyor ki bir benzeri ile derbide gol yedirmişti biz kendisi, sonra da ahmet çalık'ın kırmızı görmesine neden olan bir pas hatası yapıyor.

    maalesef bir bu sene, pandeminin ve şansız sakatlıkların da etkisiyle şampiyon olabilecek bir takım değiliz. feghouli müthiş tekniğine rağmen fiziken bitik, belhanda'yı artık konuşmaya lüzum yok, falcao tüm tekniğine, oyun aklına rağmen çok basit goller kaçırıyor henry hazır değil, bekler bir iyi bir kötü, yanı maç içerisinde bile değişebiliyor performansları; bir tek seri ve lemina ile ayakta kalmaya çalışıyoruz.

    okan özelien dönersek 24 yaşında bir kaleci hata yapar. arkasında durursan kazanırsın adamı. fener'de de önce rüştü sonra volkan şimdi de altay ne hatalar yaptılar ama adamlar arkalarında durdular bir şekilde ve kaleci meselesini hep yerli ile hallettiler. şu ayrı, muslera gibi bir yabancı daha yakalarsan tabii ki yabancı ile devam et ama 24 yaşında okan'ı bulmuşken bence biraz ısrarcı olunması lazım. bakın güven vermiyor bana okan ama potansiyeli var kesinlikle. oynatmadan zaten kazanamazsın adamı. bırakalım oynasın bence ve arkasında duralım sonuna kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın