• 14
    iki orta sira takimin maci havasinda oynanan mac. daha cok orta saha mucadelesi seklinde geciyor. keyifsiz. beceriksizler ordusu var sahada. ligimizin kalitesizligini gosteren bilmem kacinca mac. ilk yaridan notlar:

    -l.gustova sag stopere alinmis ve macta ortada yoktu. bu adam marsilya da sol stoper oynadi ama adamin onceki maclarini hiz izlememisler ki adami sag stoper yapip oyun kurma ozelligini bitirmisler. sahada oyun kurma anlaminda gustavodan hic faydalanamadilar. gelen topu fallette ye veriyor.

    -fenerbahce de rodrigues, deniz turunc, fallette biraz da ferdi oynamaya calisiyor. digerleri cok gozukmedi. ona ragmen bir toplari direkten dondu bir de vedat uygun pozisyonda disari atti.

    -fenerli oyuncularin psikolojisi bitmis. saatli bomba gibiler. mac icirisinde birbirlerini kufurler, kufur eder gibi bakmalar vs. birbirlerine patlayabilirler.

    - kasimpasa da quaresma disinda ne yaptigini bilen yok. becriksizleri bir araya toplamislar birsey yapmaya calisiyorlar.

    - hakem firat da takdir haklarini fenerde yana kullaniyor. tolga nin kestigi hucum da sari karti vermedi ama iki kasimpasaliya aninda cikardi. yine sahibine yaranmaya calisiyor.

    - fener bu maci hakemin de destegiyle ıkına ıkına kazanabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın