resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 203
    feghouli’nin yerine sağ kanatta düşünülmesini yanlış buluyorum. bu çocuk oyun stili olarak öyle ters ayaklı içe kat eden çizgi futbolcusu değil. yani profil olarak söyleyeyim: robben, gökhan töre, emre mor, abdülkadir ömür gibi sol ayaklı sağ kanat oyuncusugillerden değil. ayağına topu ver aksiyon yaratsın beklentisi oyuncuyu da taraftarı da yorar.

    daha çok orta saha özellikli, takım oyununa yatkın sol ayaklı orta sahanın solu olarak düşünürsek çok faydalı olur. biz severiz zaten böyle orta sahaya yardımcı çizgi topçularını: formunda emre çolak, engin baytar, hamit altıntop gibi.

    gerçi sol kanatta; takım hücum gücümüzün yarısını oluşturan onyekuru gibi bir silahı ve hem bekine hem orta sahaya yardımcı ömer bayram’ı kesmek zor karar, tutmuş aşı çünkü bu adamlar.

    emre 2019-2020 sezonunda sağ kanatta içe kat ederek de fazlasıyla skor üretti, feghouli durağanlığından ve jimmy durmaz fiyaskosuna göre yine bir kalite katacaktır ama 4-4-2, 4-4-1(emre akbaba)-1 gibi daha kalabalık ve yakın duran orta saha oyunlarında sol kanatta harika bir tamamlayıcı olur. uzaktan şutları, dinamizmi, yüksek pas yüzdesi çok iyi. çalım, top saklama gibi bir çok şeyi en azından orta düzey becerebilmesi de çok önemli katkılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın