• 38070
    "ali koç 1. yılında kümede kalma mücadelesini gördü. 2. yılında seriler bitti. 3. yılda da beşiktaş'ın kadıköy serisi biter. başka ne lazımsa o da olur."

    "fenerbahçe geçen sene küme düşüyordu. sivas maçında golü yedin, 1 dakika sonra golü atmasan küme düşerdin. bana inan, düşerdin. devlet falan belki araya girerdi, kurtarırdın."

    "ligde favorim trabzonspor, kupada favorim alanyaspor."

    "trabzonspor, ligde alanya'yı yenip, galatasaray'la berabere kalırsa şampiyon olur."

    "abramovich'i kazıkladılar kepa transferinde. 80 milyon euro verilir mi kepa'ya? 20 milyon euro'yu uğurcan'a ver, 60 milyon euro'ya da git yeni bir tablo al."

    "bu başakşehir'e karşı zayıf gösterirsen, okan buruk'un başakşehir'i hata yapmaz. 8 de kapanır 18 de var ya... okan buruk'un başakşehir'i varken 8 de kapanmaz, 18'e çıkar fark."

    "sanmayın ki başakşehir geçen sezonki gibi son haftalarda düşecek... geçen sezon son haftalarda başakşehir düşmedi, abdullah avcı düştü. son 5 hafta okan buruk'lu başakşehir düşmez."

    "okan buruk, 'winner' bir hoca. boş yere fenerbahçe'ye önermemişim. kendimi tebrik ediyorum."

    "fenerbahçe her maç gol yiyor. riad bajic'ten bile gol yiyen bir takım. muhtemelen diaby'den de yer. boyd'dan bile yiyebilir."

    "fenerbahçe'nin gücü yetmiyor trabzonspor'a. kalitesi yetmiyor. uğurcan'ı geçemedim diyorsun. geçemezsin uğurcan'ı! senin tolga ciğerci'n kaçırıyor golü, adamın sol beki her maç atıyor sana."

    "fenerbahçe, kadro olarak trabzonspor'dan galatasaray'dan geride. bana göre beşiktaş'tan bile bazı noktalarda geridesin."

    "fenerbahçe böyle devam ederse seneye de yenemez galatasaray'ı trabzonspor'u. beraberliğe şükredersin. 'oh be yenilmedik' dersin."

    "altay bayındır, c sınıfı kaleci. ileride b sınıfı olabilir mi? olabilir. şu anda c sınıfı... trabzonspor'un kalecisi a sınıfı, santrforu a sınıfı. sen ne hakla yeneceksin trabzonspor'u?"

    "antalyaspor'un sahaya çıkan kadrosu, beşiktaş kadrosundan daha iyiydi. güven yalçın mı, jahovic mi? podolski mi, boyd mu? amilton mu, diaby mi? senden iyi kadro abi bu."

    "sayın ali koç, gönlünüzdeki teknik direktör başka birisiydi. sportif direktörünüz emre belözoğlu sizi yerli teknik direktöre ikna etti. gönlünden geçeni dinle başkan."

    "fenerbahçe'de stoper için juan jesus transferi oldu gibi."

    "galatasaray, 6 milyon euro'ya gomis'i sattı. yerine 14.8 milyon euro'ya diagne'yi, 2.5 milyon euro'ya mitroglou'yu, 21-22 milyon euro maliyetle falcao'yu aldı. hala hiçbirinden gomis kadar fayda alamadı."

    serdar ali çelikler
App Store'dan indirin Google Play'den alın