resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 506
    mert hakan, çok net iyi topçu. bu patlamayı 26 yaşında değil de 20 yaşında yapsa zaten şu seviyede çoktan avrupa'da olurdu.

    muadili adam var mı? yabancı topçu olarak illaki bulunur. yerli olarak şu an aklıma gelmedi ama vardır muhakkak. burada önemli olan mert hakan'ın bonservisinin elinde olması. net iyi topçu olmasının yanında onu değerli yapan şey bonservisinin olmaması ki şu zamanda böyle topçuyu bedavaya almak seni en az 5-6 milyon euro'luk masraftan kurtarıyor.

    mert hakan, hayalimizdeki gümbür gümbür galatasaray orta sahası için gerekli parçalardan biri. lemina'nin bir yıl daha bizimle olacağını hayal ederek bu ikilinin galatasaray orta sahasında büyük bir dinamizm ve güç katacağı su götürmez bir gerçek.

    gelelim fenerbahçe konusuna. bence emre kılınç gibi yapsa en doğrusunu yapmış olurdu. çıkıp açık açık ben galatasaray için şu an en doğru zaman oldugunu düşünüyorum dedi adam. mert hakan ise hep kaçak dövüştu ve maalesef bu tarz spekülasyonlara zemin hazırladı.

    salt para için fenerbahçe'yi seçiyorsa vizyonu yokmuş, kendini yaktı derim. belki toplamda 1 milyon eur daha fazla kazanacak 3 yılda ama alabileceği tek iyi kontratı almış olacak ve 29 yaşında muhtemelen yine alt seviye topcusuna evrilecek. fenerbahçe'nin gelecek yılları karanlık. bunu fenerbahçeli taraftarlar bile görürken bu adamın görmüyor olmasi tuhaf.

    halbuki galatasaray'da belki daha az kazanacak ama en azından daha görünür olacak. bir projenin parçası olup sonraki kontratında çok çok daha iyi bir para alma şansı yakalayacak. belki avrupa yapacak 28 yaşında. bunlar olabilir. kendisini galatasaray'da bir üst seviyeye taşıyabilir ki zaten istediği o paralardan fazlasını da kazanır.

    bu çerçevede bakınca vizyonu olan bir adamsa fenerbahçe'li olsa bile galatasaray'ı seçer adam. secmezse de dediğim gibi vizyonsuz bir adammış derim, çok da üzülmem. vizyonu olmayan adamların galatasaray'da işi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın