resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 500
    galatasaray'a da gelse fb'ye de gitse kaliteli bir oyuncudur. oraya giderse alper olur diyoruz da bu yaz hastalık sebebiyle oynanamayacak olan euro 2020 aday kadrosuna baktığımızda emre, deniz, hasan ali hep fenerbahçe oyuncusu. bizden sadece ve sadece ömer bayram seçilmiş. eh hani o kadar övülen emre akbaba? ayrıca akbaba performansı da gayet yetersiz takımımızda. bunu nasıl iyi bir örnek olarak verebiliyorsunuz anlamıyorum.

    bu paragrafta yazacaklarım ben bu şekilde düşündüğümden değil ama, en azından kağıt üzerinde, söylenebilecek sözlerin geçerli olmasından maalesef:
    fenerbahçe, elinde milli takım kozu olduğunu görüyor ve çok net şekilde onu kullanıyorlar. emre belözoğlu biz rize'ye yenilip şampiyonlar ligi'ni riske attıktan sonra mert hakan'a şunu demişse kim hayır diye itiraz edebilir:

    "bak mert hakan kardeşim. galatasaray'ın bu sene şampiyonlar ligi'ne gidip gidemeyeceği belli değil. belki avrupa ligi'ne gidecekler. fenerbahçe'nin de avrupa ligi iddiası devam ediyor. milli maçlar da 2021'e ertelendi. aç bir bak milli takım kadrolarına. sen gel bizde oyna. hem maaşın daha dolgun olacak. hem de milli takım aday kadrosu 2021 için yenilenirse mutlaka ama mutlaka kadroya girersin. avrupa vitrininde yer alırsın. bir bak galatasaray'dan kaç kişi fenerbahçe'den kaç kişi çağırılmış?"

    ben de biliyorum galatasaray'ın sakatlık sorunu olduğunu, milli takımın torpil durumu vs gibi kriterleri. ama bu euro 2020 aday kadrosunun yapısını değiştirmiyor. yani olayların ardındaki gerçek sebepler, karar alım aşamasını değiştirmeyebiliyor kriz dönemlerinde. insanlar sonuç odaklı karar vermeyi seçebiliyorlar. buna o yüzden kriz yönetimi deniyor.

    biz önce üzerimize düşeni yapıp saçma sapan rize'ye falan yenilmeyip şampiyonlar ligi'ni garantileyelim. ondan sonra oyunculara vaatlerde bulunalım.

    fenerbahçe'nin yüklü maaş teklifi + milli oyuncu sayısının gazına gelip onları seçtiğini düşündüğüm kaliteli oyuncu. içinde bulunduğumuz şu dönemde kazanılan her bir kuruş artık mücevher değerinde. ileride sporcuların ne kazanacağı, hatta spor sektörünün kalıp kalmayacağı sorgulanacak. ülkemizdeki hovardalığa ve sanki covid yokmuş gibi yaşanmasına bakmayın.
    bugün en önemli müşterimizin 4 akrabası yoğun bakıma alınmış... kendinize ve sevdiklerinize dikkat edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın