resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 499
    fener'e giderse gayet de iyi bir transfer olacak oyuncudur.* bu işin kağıt üzerinde olan kısmı. burası kesin. aynı şey galatasaray'a gelirse de geçerli. net iyi transfer. devamında iyi bir transfer olmakla kalmayıp, kendisi adına güzel geçecek 2-3 sezon da yapabilir. bu ihtimal her iki takım için de geçerli.

    benim anlamadığım, niye fener'e gidecek tüm futbolcular alper potuk, serdar kesimal, ali bilgin, ismail köybaşı muamelesi görüyorken; bize gelenlerin hepsi selçuk inan, burak yılmaz, okan buruk, hasan şaş olacakmış gibi davranılıyor? fener'in hiç iyi çıkan yerli transferi, bizim de kötü çıkan yerli transferlerimiz yok mu? bu adamın fener'le anlaştığı haberleri çıkmaya başladığından bu yana herkes istisnasız aynı şeyleri yazıyor. sadece 2 gündür yalnızca tarık çamdal örneğini verenler çıkmaya başladı.

    yapmayın, etmeyin, taraftar olmak demek, olaylara tek perdeden bakmak demek değil. fener'in de zamanında aldığı kaç tane yerli iyi oyuncu var. tuncay, ümit, selçuk, önder, aurelio (türk olmasa da epey oynadı ve verimli oldu, sonradan türk pasaportu aldı) eskilerde, gökhan, caner, egemen, altay, hatta buralarda pek beğenilmese de vedat da daha yakın dönemde hatırladıklarımız. ayrıca taylan ve emre için çok iyi oyuncu olduğundan bahsedip, vedat'ı beğenmeyenleri de ne hikmetse yalnızca burada görüyorum.

    galatasaray'a gelirse efsane, aslan, kaplan olacak diye bir kaide yok, fener'e giderse kariyerini zehir edecek diye bir gerçek de yok.

    mert hakan galatasaray'a gelirse başarılı olabilir mi? evet olabilir. tam tersi geçerli midir? geçerlidir.
    mert hakan fenerbahçe'ye giderse başarılı olabilir mi? evet olabilir. tam tersi geçerli midir? geçerlidir.

    son olarak şunu ekleyeyim, olayı maliyet kısmından bağımsız değerlendirdim. yıllık 2.5 milyon euro gibi bir ücrete hangi takıma giderse gitsin 10 gol, 10 asist falan yapmadığı ve takımı şampiyon tamamlamadığı sürece performansı ve transferi elbette sorgulanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın