resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 498
    önünde yakın zamanda gerçekleşen vedat muriqi ve deniz türüç örnekleri varken hala fenerbahçe'ye gitmeyi düşünüyorsa aklı pek yok denebilecek futbolcu. aklı olmayan futbolcuyu da almakta ısrar etmek ayrıca bir akılsızlık olur. tabi bu dediklerim dedikoduların gerçek olduğu varsayımına dayalı.

    adı bizimle anıldığı ve anlaştığımız söylendiği ilk zamanlarda fenerbahçe'nin gerekirse ailesini tehdit edip ya da ailesine ayrıca masa altından yüklü bir para verip kendisini transfer etmeye çalışacağını düşünmüştüm. vedat muriqi de bizi istemişti ama kulübüyle işler çevirip zorla kendisine transfer etti. bu karakterde bir kulübün mert hakan için de benzer yollara sapması şaşırtmaz.

    tabi dediğim gibi fenerbahçe'ye giderse parayı tercih ettiği için gidecek ve kariyerini çöpe atacak. fenerbahçe büyük olasılıkla ne avrupa'da var olacak ne de türkiye'de başarı elde edebilecek vaziyette. ayrıca bu kulübün gelir kaynağı başkanından başka bir şey değil şu sıralar. parayı pulu geçtim fenerbahçe'nin teknik direktörü bile belli değil. yönetim bu oyuncuyu alacak ve yeni gelen teknik direktör istemezse ne yapacak? fenerbahçe'ye giderek tamamen bir belirsizliğe yol almış olacak. kendisi bilir yine de ama bizim kulüp aynı akılsızlığı yapıp fiyat arttırmaya falan kalkmaz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın