resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 493
    kulübüyle sözleşmesi devam eden oyunculardan rakibi tercih edenleri anlardım. sonuçta anadolu kulüplerinde başkanlar fenerbahçe için yanıp tutuşur ve nedense zarar etme pahasına oyuncuyu karşı yakaya vermek onlara daha makul gelir.

    vedat muriqi'ye o yüzden bir şey diyemedim. kulübü bizi yokuşa sürdü. emre akbaba da kulübün bonservis artirmasiyla gitse yine kızmazdım. canın sağolsun derdim. ama mert hakan'da durum başka. birincisi bonservisi yok, karar tamamen kendisine ait. ikincisi öncesinde rakamda anlaşılmış belli ki. şimdi sözünden dönmesi gündemde. üstelik çocukluğundan beri desteklediği kulübe giderken. ve başında o kulübün yaşayan efsanesi varken.

    açıkçası transfer sonuçlanmadan konuşmak istemiyorum ama eğer rakibe giderse diğer hiçbir futbolcuda olmadığı kadar durumu kendisine yazarım ve karakteriyle ilgili fikrim 180 derece değişir.

    futbolcudur, profesyoneldir, rakibe giderse belki 300 bin euro daha fazla kazanır. ama bu şekilde giderse uzun vadede kaybı çok daha büyük olur. hem kendi takımı taraftarının nefretini kazanır hem de rakipte ilk tökezlemesinde 'zaten galatasaraylı' diye ipi çekilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın