resim
Edin Višća
Takım:Trabzonspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.72
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 325
    sofiane feghouli'nin 2018-2019 sezonunun ikinci yarısındaki performansını başka bir oyuncu ile kıyaslamak haksızlık olur, çünkü gerçekten muazzam oynadı ve bu performans şampiyonluk ile taçlandı ama galatasaray kariyerinin tamamına baktığımızda savunma bekine hiçbir zaman yardım etmeyen, verilen aralarda hiçbir zaman hazır dönmeyen, aldığı ücrete göre kötü bir takım oyuncusu görüyorum ben.

    edin visca ise, süper lig tarihinin en istikrarlı oyuncusu olabilir. sakatlanmaz, maç kaçırmaz, en kötü performansı bile kabul edilebilir düzeydedir, çirkeflik yapmaz, yaşadığı ülkenin dilini öğrenir. emre belözoğlu için saha dışında "pırlanta gibi çocuk" tabiri var ya edin visca hem saha içi hem de dışında öyle bir karakter işte.

    winner mı loser mı sorusunun cevabı bence çalıştığı teknik direktörlerde saklı. sofiane feghouli, fatih terim ile çalışmasaydı da tudor ile devam etseydi, winner olabilir miydi ya da edin visca, abdullah avcı yerine fatih terim ile çalışıyor olsaydı loser mı olurdu bunu görmeden bilemeyiz. ancak, bana göre son iki sezondaki şampiyonluk düğümünü çözen "galatasaray-başakşehir" karşılaşmalarında en büyük fark fatih terim'di.

    ayrıca, başakşehir'in avrupa ligindeki macerasında sporting eşleşmesini kazandırmasıyla loser olmadığını kanıtladı bence. fernando muslera ile beraber ligimizde saygıyı en çok hak eden oyunculardan biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın