resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 440
    takımımız ile anlaşmış iken hatta kendi ederinin üstünde bir ücret alacak iken, hiçbiryere gitmeyip sivasspor'da kalsa bile avrupa kupalarında oynayıp euro 2021 öncesi kendini gösterme şansı var iken para için bile olsa teknik kadrosu emre b. ile volkan d. olan orta sahasında 10 tane oyuncu olan fenerbahçe'ye giderse aklına şaşacağım oyuncudur. sezona gayet güzel giriş yapan teknik direktörünü yarım devrede sinir hastası yapıp istifa ettiren bir camiadan bahsediyoruz.
    para herşeye muktedir bundan şüphem yok. ayrıca bizim ile fenerbahçenin arasında bahsi geçen fark gerçekten yüksek. ama o aradaki farka aldanan alper potuk, miroslav stoch, (bjkye gitsede mevzu aynı) okan koç gibi isimlerle veya aradaki farka aldanmayan selçuk inan, emre akbaba, (bizden de yüksek maaş aldı ama istese fenerden daha fazlasını alacak olan) hamit altıntop ile görüşse kararı eminim ki değisecek ama kendisi bilir.
    daha önce (bkz: #2900889) böyle bir düşüncem vardı biraz da bizim yönetimimize sitem içeren ama geldiğimiz koşullarda gösterdiğimiz tavrı tamamen doğru buluyorum. eğer bir rakamda anlaşıldıysa ve şimdi fiyat artırılmak isteniyorsa durduğumuz noktadan santim sapmamalıyız.
    yerli futbolcuya euro üzerinden ücret vermek artık saçmayken birde üzerine yarışa mı gireceğiz? fener istediği çalımı atabilir 3 milyon euroya hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın