resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 425
    yahu ne çok büyütülüyor şu adam anlamıyorum. geliyorsa geliyor, gelmiyorsa gelmiyor. hagi'yi veya sniejder ya da drogba veya jardel, kewell falan kovalamıyoruz. 16 yaşında potansiyel bir iniesta da almıyoruz. alt tarafı genç olmayan, kariyerinin ikinci %50'lik kısmına girmiş ve üst düzey denebilecek sadece bir iki tane yarım sezon geçirmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. takım değiştirdiğinde yaşı 27 olacak.
    fb bu oyuncuya 25 milyon fazla para önerdiyse elbette gider ya ne olacaktı? adama şunu sormuşlardır: "galatasaray'dan ne bekliyorsun? biz kurduğumuz ekiple çok daha fazlasını yapacağız. gel orada er baş olacağına burada çavuşlardan birisi ol. paran da gs + 25 milyon tl."
    eh şimdi bizim avrupa'daki halimiz ortada son yıllarda. ligde de ilk iki sırada değiliz. şampiyonlar ligi bile muamma. biz avrupa ligi'ne kalırsak, fb de kalırsa e o zaman neden daha az para alacağı yere gitsin bu adam anlamıyorum? ne kadar büyüyor iki paralık sporcular bu ülkede. işte bundan dolayı yabancı sınırı olmamalı deniyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın