• 13595
    süper ligin 19-20 sezonunun 27. haftasında aldığımız mağlubiyet sonrasında umutsuzluğa kapılan sözlük. resmen ölü toprağı var üzerimizde. bunun sebebi pandemi dolayısıyla lige verilen arada yaşanan sinerji kaybı mı, yoksa taraftar başarıya mı doydu, yoksa sadece gelen bir mağlubiyet mi, ya da sakatlıklar mı ? belki de hepsi.

    ama şimdi ben yazar arkadaşlara ve burayı takip edenlere bir şeyler hatırlatmak istiyorum; geçen sene yani 18-19 sezonu 27.hafta bittiğinde liderle arasında 6 puan olan takımımız ligin 33. haftasında şampiyonluğu garantilemişti. şu anda da sadece 6 puan var. geçen sene rakiplerle oynayacağımız maç öncesi bile aradaki puan farkını -3 olarak hesaplıyorduk. fark 8 olduğunda bile 5 diyorduk yani herkes başakşehir'i yeneceğimize inanıyordu. şimdi ne oldu da böylesine umutsuz bir hava hakim.

    tamam bu sefer sakatlıklar dolayısıyla çok zor lakin olmayacak şey değil. daha önce defalarca kez şapkadan tavşan çıkaran hoca şapkada tavşan kalmasa bile 62'den yapar o tavşanı yine çıkarır. *

    bu kadar umutsuzluğa kapılmadan silkinip kendimize gelelim. üstümüzdeki ölü toprağını atıp matematiksel olarak şansımız kalmayana kadar inanalım.

    unutmadan şu sözü hatırlatırım. ''galatasaray'ı tabuta koyarsın ama sonra bir bakarsın cenaze namazını galatasaray kıldırır.''
App Store'dan indirin Google Play'den alın