resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1058
    ragnick'in hakan'ı tanıyor olması lazım almanya'dan ve neden kendisini denemeden bıraksın diye düşünüyorum ama velev ki bize transfer oldu bir şekilde, galatasaray'a faydalı olur mu? bence çok faydalı olabilir de olmayabilir de tamamen fatih hocaya bağlı.

    hakan çalhanoğlu'nun da emre akbaba gibi en verimli olduğu mevki forvet arkası ama hoca gidip emre akbaba'yı oynattığı gibi 8 numara oynatıp, farklı şeyler umut ederse yolu hiç bizimle kesişmesin daha iyi. ancak, sezonun ikinci yarısında emre akbaba'yı falcao'ya yakın oynattığı gibi oynatırsa ligin en iyi oyuncularından biri olur.

    belhanda'yı kıstas almak ise bana göre yanlış, ikisi aynı pozisyonda bile oynasa farklı sonuçlar verecek oyuncular. ayrıca, younes belhanda'nın orijin mevkisi ofansif orta saha olmasına rağmen fatih hoca, kendisini 4-3-3'de merkez orta saha olarak oynattı ve maç sonucunda geriyse 4-4-1-1'e geçerek, ileride kullanmaya çalıştı.

    kısacası hakan çalhanoğlu, milan'da olduğu gibi 8 numara ve kanat olarak düşünülürse belhanda'yı bile aratır ama forvet arkası için düşünülürse takımın yıldızlarından olur ve emre akbaba da iyi bir rotasyon oluşturur. ayrıca, bu rolde eğer transferi gerçekleşirse mert hakan yandaş'ın da çok verimli olabileceğini unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın