resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2669
    --- alıntı ---

    seçimlerde ali koç'u destekledim başkan olsun istedim, bildiğiniz sebeplerden...

    kendin seçim sırasında diyordun ki aziz başkan her başarısızlıkta sürekli 3 temmuz konusunu gündeme getiriyor, tamam 3 temmuz'u savunmalıyız ama her başarısızlıkta bunun arkasına saklanmamalıyız, aynısının elli katını yaptın. duman görsen eline bir bidon benzin alıp koşuyorsun allah allah allah 3 temmuz dendi burada.

    en son fbtv'de 1 saat 51 dakika konuştun, bunun bir buçuk saati 3 temmuz ayıptır ya, sikeyim o 3 temmuz'u.

    sikeyim 3 temmuz'u da 5 temmuz'u da fetönün verdiği zarardan daha fazlasını verdi bu 3 temmuz'un arkasına saklanmalarınız. yeter aq illah ettik be.

    ya nihat'ın söylediğinden kimse haberdar değilken, bangır bangır her yere koşup demeçler verdin gündem ettin ya, kardeşim ne kaşıyorsun artık bırak kimin ne kaşıntısı varsa gitsin mahkemelere senin sıkıntın ne aq, kupa sende tescil edilmiş, sen ne ortalığa düşmüşsün de aranıyorsun, bırak sen icraat yap sikeyim 3 temmuz'u ya.

    nihat olmaz yarın gs başkanına öbür gün ts başkanına ya buluyorsun illa birini gündemimiz haline getiriyorsun, sanki her kuşu siktik bir leylek kaldı.

    sen geldiğinde takımda sol bek olan hasan ali'yi taraftar ıslıklıyordu bir önceki sene ve iki senedir sol bek çilemiz vardı aradan iki sezon geçti hala sol bek alacaksın, gittin it kopuk nerede boş beleş varsa aldın.

    bir teknik direktör bana tolgay'ı almamız lazım dese, yemin ederim anında tazminatını koyar cebine hadi kardeşim sen benim vizyonumu anlamamışsın derim, bu lafı söyleyeceğin yer burasıydı tam olarak. tolgay ya tolgay sonra sms atın para bitti.

    paranın yok zamanı bak satmadan alamadığımız dönemde son kalan 6m euroyu götürüp zajc'a verdin ya kafayı yememek elde değil, takımda sol bek yok 34234 tane orta saha var iki sezon oynamayacak orta sahaya 6m euro para verdin aldın ne diyeyim sana.

    adil rami, reyes, sadık, zanka bunlara vereceğin paraya skertel'i bırakmazdın üstüne kjaer'i alırdın.

    valbuena'yı neden gönderirsin takımdaki tek yetenekli adamdı, bağır bağır bağırıyordu ya taraftar ayakta alkışlıyordu her maçta.

    bu sene satıp parasını çarçur edeceğin oyuncuda yok, bu takımdan en az 5 sene bir bok olmaz.

    edit: unutmadan dünyanın en saçma sapan genç yapılanmasına imza atmak üzeresin uyarmak istedim, bu aq yerinde sadece türk genç yetenekler mi var, neden gidip nijerya'dan uganda'dan genç oyuncu bakmıyorsun da hep türk genç oyuncuları dolduruyorsun, illa bir tane türk genç oyuncu denk gelecek diye beklemek zorunda mıyız ? geçen sene aldıkların nerede bir bak istersen.

    edit2: ya içim soğumuyor ki yaz yaz bitmiyor, bir daha teknik direktörün oyuncular fenerbahçe formasının ağırlığını bilmeli falan gibi saçma sapan konuşursa söverim, sanki bana hepsi messi de sadece fenerbahçe'de oynadıklarının o ağırlığın farkında değiller olsalar varya piuuu uçar bunlar uçar. şaka mısınız nesiniz mk ?

    tanım: çok konuşup iş yapmayan fenerbahçe başkanı.

    ekşi sözlük / mbkcry

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın