resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2667
    "benim hayal ettiğim fenerbahçe'yi anlayamamışsınız" ile başlayan süreç sonunda futbol takımının tüm sorumluluğunu saha kenarı tecrübesi sıfır olan emre belözoğlu'na teslim etmesi ile devam etmekte olan fenerbahçe spor kulübü başkanı.

    önümüzdeki sezon (2020 - 2021 futbol sezonu) büyük olasılıkla dursun aydın özbek'in son senesindeki gibi davranacak ve parayı saçarak başarıyı bugüne kadar istediği her şeyde olduğu gibi satın almaya çalışacaktır.

    ki bu da fenerbahçe'nin sonuna bir adım daha yaklaştıracaktır kulübü. zaten finansal olarak tamamen çökmek üzeresin, plan / proje vs. tutmamış. üzerine bir de başarı gelmemiş. o büyük harcamadan sonra da başarı gelmezse (ki ben gelmeyeceğini düşünüyorum, emre ve volkan ile hangi başarı diye sorarlar adama) fenerbahçe tamamen çökecektir. zaten gidememelerine rağmen avrupa'dan ağır cezalar, yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilir kulüp.

    yine de ben kendisine bir tavsiyede bulunayım, o bizim canımız ciğerimiz fernando muslera'yı ziyaret ederek bir dostluk belirtisi gösterdi ben de aynısını yapayım kendisine.

    sayın koç, 2 alternatifin var. ya bugün bırak ve basın toplantısında ffp falan suçlayarak kenara çekil git ailenin fabrikalarından birisi ile uğraş, ya da emre ve volkan yerine ara ümit özat'ı (aranızın kötü olduğunu biliyorum ancak özat iyi bir fenerlidir başkanı çağırınca geleceğini düşünüyorum) ve emre'yi getirmeyi düşündüğün pozisyona ümit özat'ı getir gerekirse emre yine ona yardım etsin ama özat'ın kontrolünde olsun. ikinci planı uygularsan ve başarısızlık durumunda cezayı da göze alarak parayı harcarsan bir ihtimal belki bir şeyler başarma şansın olur.

    yoksa kusura bakma, bu ikisinden birisini uygulamazsan seneye kongrede ancak satın aldığın oy kadar oy alarak tarihin tozlu sayfalarına karışır bir daha yöneticilik ihtimalini bile ortadan kaldırırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın