resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 4792
    bu adam hiç en iyi formunda olmadı ki, form düşüklüğü yaşasın. geldiğinden beri her sezon kötü fizik kondisyonu ile berbat bir futbol sergiledi. 3 sezonda iyi oynadığı en fazla 10-15 maç vardır.

    adamın kanadı o kadar etkisiz ki rakip takımlar doğru dürüst savunma bile yapmıyorlar, dolayısıyla ters kanattaki onyekuru veya "x" ne alan ne de zaman bulabiliyor atak oynayabilmek için. sonuç olarak bütün takımın ayarı bozuluyor. bu kadar yıldır futbol izlerim, fizik olarak bu kadar özelliksiz bir futbolcunun kanat oynayabildiğini italya alt liglerinde bile görmedim. ben geldiğinden beri bu adamın neyi beğeniliyor anlayamadım. vasat türkiye liginin vasat altı takımlarından bireysel puan alıp şampiyonluğa katkı sağladı diye adamı sihirbaz ilan ediyorlar, halbuki adam bu puanları zaten lig içinde kaybetmemizin en büyük sebeplerinden biri. sezonda 7-8 maç iyiyse kalan maçlarda "casper".

    her zaman olduğu gibi terim satması gereken zaman satmadı ve elinde kontratıyla yatarak senede 4 milyon euro kazanacak.

    yine sezon sonu geldi, ikinci olabilirsek para olarak yine yüksek gelir elde edeceğiz ama gel gör ki o kadar kötü kadro yapılanması var ki bu para zaten falcao, belhanda ve kelin kontratlarına dağıtılacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın