resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 4447
    türkiye'de biraz asabiyet gösteren, hır gür yapan her hoca veya hoca adayı yeni fatih terim muammelesi görüyor ya çok üzülüyorum bu duruma. bence fatih terim'e de büyük bir ayıp da bu. bu kıyası yapan zatların fatih terim'in yönetebilme ve duruma göre reaksiyon alabilme kabiliyetine dair hiçbir fikrinin olmadığını düşünüyorum.

    belözoğlu sahada ne zaman sinirden tavus kuşu gibi kabarsa fener taraftarı "işte bizim gelecekteki fatih terimimiz <3 <3 <3" şeklinde sevinç narası atıyor. 40 yaşında, ortada hiçbir problem yokken hakeme sataşan, rakip topçuya sataşan, rakip teknik direktöre sataşan bir figür emre. en ufak tahrikten ortayı velveleye veren, ne saha içinde ne saha dışında kendine imaj olarak 1 gr çeki düzen vermeyen adam 113 senelik camiaya hoca/sportif direktör/başkan olacak he mi??

    emre'nin kariyerine hasbel kadar bir örnek bulacaksak türk futbolunda, en fazla hasan şaş olur daha da bir halt olmaz. ülkeye döndükten sonra, neredeyse 10 senedir, elle tutulur hiçbir başarısı olmayan, başarısı olmadığı gibi imajı da taraftar nezdinde yerlerde olan adamı basın pompalamasıyla koca makamlarda göreceğiz, neyse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın